Goda grannar.

Vem hade inte velat att den här trion knackade på dörren en mörk vinterkväll?

Igår började dagen lite ynkligt här med en sjuk och hostig bebis och en jag med halsont. I söndags var jag inne i Malmö för middag och bio med två fina vänner. En mycket trevlig kväll som slutade lite sämre när bilen pajade på väg hem mitt i natten. Nu är den på verkstad igen. Extra kul eftersom det bara var två veckor sedan sist. Jag avskyr att vara så beroende av bil och önskar att kollektivtrafiken här ute var bättre.

Nåväl, tillbaka till gårdagen. Jag hoppade ur pyjamasen vid 18-tiden och ställde mig i köket för att baka muffins. Igen!? säger kanske den som läser bloggen noga. Ja, igen. I ärlighetens namn var det mest mannen som bakade och jag som dikterade den här gången. Men i alla fall, så packade vi våra nybakade muffins och bäddade ner bebisen i vagnen och gick ut för att hälsa nya grannar välkomna hit. Vi tänkte bara stanna till och säga hej och överlämna bakverken men blev inbjudna på kaffe. De tyckte det var himla trevligt att vi kom förbi och sade att det var lite som i en film, haha. Så slutade dagen betydligt bättre än den började. Nästa vecka ska vi bjuda tillbaka. Fast på middag. Tänk vad mycket som händer i vår lilla by.

Share on Facebook

9 thoughts on “Goda grannar.

  1. Fråga till bloggens läsare: är det mer trevligt än freaky att gå hem till nyinflyttade med muffins? Själv tycker jag det är mest trevligt.

  1. Tack för din gulliga kommentar inne hos mig!

   Vilken fin gest att ta med sig fika och välkomna sina nya grannar! Underbart iniativ! Önskar att fler vore som ni!

  1. Klart det är mer trevligt än freaky. Vi flyttade in i en lägenhet i oktober förra året och det har fortfarande inte kommit någon med muffins till oss!

   Sv: Nej jag vet inte vad jag tänkte med, det finns ju de som säger att man blir pigg av motion men jag blir bara trött. Och varm. Därför avbokade jag idag gymtiden och gjorde hemmagjord hallonglass istället.

  1. Jag bakar också flera gånger i veckan! Det är som terapi. Sedan göder jag min kille och alla på jobbet med massa nybakat, så blir man poppis också. Perfekt!! =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>