Dagens bästa den 29:e mars

I dag har varit en lång och ganska tuff dag. Både jag och E vaknade förkylda och gnälliga. Jag ställde in akupunktur och läkarbesök för att ligga kvar i sängen hela förmiddagen och vara ynk-ynk. Eftermiddag och kväll var fulla av saker som inte gick att avboka så jag har flängt runt som en yr höna. Som tur är slutade kvällen ganska lugnt och skönt och nu är det dags att sova. Som jag har längtat. Men först…

Dagens bästa den 29:e mars

1) träffade massa elever som sade att de saknar mig

2) trevliga diskussioner på kvällens bokcirkel

3) Varm choklad med vispgrädde framför “Hart of Dixie”

 


3 thoughts on “Dagens bästa den 29:e mars”
Lina on March 30, 2012 at 10:26 am said:

Usch och tvi, känns som alla är sjuka just nu:( Hoppas ni kryar på er!

Solglasögonen låg i garaget i en blå ikea kasse tillsammans med bilshampoo och andra viktiga saker:) Den som söker skall finna:))

Kram Lina
Reply ↓


Natti on March 30, 2012 at 2:00 pm said:

jag gillar dina “dagens bästa” ska nog inspireras av det, i alla fall skriva ner i dagboken om inte på bloggen
Reply ↓


Linda on March 30, 2012 at 6:08 pm said:

Hart of dixie! Jag längtar tills det kommer nya avsnitt!
Reply ↓